Gerie Leijsen

Voor muziek en Zanglessen

 

Mijn naam is Gerie Loos. Ik ben in 2006 afgestudeerd als Docent Muziek aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Mijn bijvak was zang (lichte muziek)

Sindsdien ben ik werkzaam in het muziekonderwijs en op verschillende andere plekken waar mijn muzikale inbreng gevraagd wordt. Met veel plezier en enthousiasme verzorg ik lessen, workshops, optredens en zanglessen voor zowel kinderen als volwassenen. Ik vind het heel belangrijk om tijdens de lessen en optredens af te stemmen op de behoeften van de deelnemers. Kernwoorden van mijn manier van werken zijn ;goede voorbereiding, originaliteit, eigen materiaal en liedjes ,humor, orde en overzicht.

Door de jarenlange ervaring met  het werken met vele verschillende groepen van uiteenlopende leeftijden ben ik in staat om de juiste toon te treffen en de inhoud  van de  lessen op een bevlogen manier over te brengen.

In de loop der jaren heb ik veel liedjes en materiaal verzameld en gemaakt om kinderen in de leeftijd van 0-10 jaar uit te dagen, te vermaken en te prikkelen. Doordat ik veel ervaring heb met kinderen, zijn  de lessen 'een feestje' voor de kinderen en voor mij.

Gerie Loos